Mijn favorieten

Onze medewerkers

Haarlemsche Huizen Makelaars

Esther Verhoeven
Esther Verhoeven
Esther is al meer dan 25 jaar werkzaam in de makelaardij en kent het klappen van de zweep dus wel! Ze is haar carriére begonnen in het bedrijfs onroerend goed, waar zij ruim 6 jaar gewerkt heeft bij Hanson Bedrijfsmakelaardij. Daarna heeft zij bij verschillende toonaangevende makelaarskantoren gewerkt en in 2009 heeft zij de stap gezet om samen met Etienne Vargas Broekhof hun eigen kantoor op te zetten, nl. Haarlemsche Huizen.

Esther is al vele jaren een bekend gezicht in de Haarlemse makelaardij, valt op door haar eigenheid en haar open communicatie en wordt geroemd om haar persoonlijke aandacht voor al haar klanten.
Etienne Vargas Broekhof
Etienne Vargas Broekhof
Etienne is zijn carrière begonnen als kandidaat notaris bij een groot Advocaten- en Notariskantoor in Amsterdam, Boekel de Nerée. Daar behandelde hij vooral de vastgoed tak van het notariaat en zodoende ontstond zijn interesse in de makelaardij. Hij schoolde zichzelf in no-time om naar makelaar en werd aanvankelijk actief in het Amsterdamse. Later werd hij directeur van één van de kantoren van Oolders Omaco Makelaars in Haarlem.

In 2009 is hij samen met zijn partner Esther makelaarskantoor Haarlemsche Huizen begonnen in de oude binnenstad van Haarlem. Zijn juridische achtergrond komt hem elke dag ten goede en is een grote toegevoegde waarde ten opzichte van collega makelaars.