Mijn favorieten

Help ons zoeken


Uiteraard kijkt Haarlemsche Huizen verder dan de neus lang is. Wij zoeken niet alleen binnen de gebaande wegen en zijn ook brutaal genoeg om u om hulp te vragen bij het zoeken naar exact DAT huis waar onze cliënten van dromen… 
 
Momenteel zijn wij voor onze cliënten op zoek naar:
 
  • Een (half)vrijstaand woonhuis van minimaal 130 m2, met een lekkere ruime tuin, in de omgeving van Heemstede, Bentveld, Aerdenhout of Zandvoort, met een prijs tussen de € 400.000,- en € 500.000,- k.k.
 
  • Een ruim (heren)huis of grachtenpand met tuin, het liefst in of aan de rand van het centrum van Haarlem, minimaal 190 m2, eventueel met mogelijkheid tot werken aan huis, tussen de € 600.000,- en € 950.000,- k.k.
 
  • Een gezellig en in een groene omgeving gelegen woonhuis met minimaal 3 slaapkamers en een echt ruime tuin. Omgeving Ramplaankwartier, Koninginnebuurt, Haarlem Zuid, prijsklasse rond de € 400.000,- tot € 500.000,- k.k.
 
  • Een stadsappartement van minimaal 2 kamers, liefst met een buiten maar klein balkon mag ook, maximaal € 160.000,- k.k.
 
  • Appartement voor oudere dame, gelijkvloers, minimaal 60 m2, met UITZICHT OP HET SPAARNE. Bij voorkeur in geheel grachtenpand, waarbij de overige ruimten verhuurd kunnen worden. Prijs tussen de € 200.000,- (voor een appartement) en € 725.000,- (voor een heel grachtenpand) k.k.
 
 
Weet u toevallig dat een woning binnenkort op de markt zal komen, nu nog niet via een makelaar in verkoop is en die voldoet aan de wensen van onze cliënten?
 
Wij horen het heel graag van u! En Haarlemsche Huizen zou Haarlemsche Huizen niet zijn, als daar niet iets tegenover zou staan… Als wij een succesvolle transactie kunnen doen met een woning die u bij ons heeft aangebracht, kunt u daarvoor een aantrekkelijke vergoeding verwachten. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!